Rasspecialen 2024

Årets rasspecial är nu över och till att börja med vill vi rikta ett STORT tack till våra sponsorer! Tack vare er så kunde deltagarna skämmas bort med ett otroligt fint prisbord.

Stort tack också till domaren för dagen Bernhard Haus från Tyskland, president i internationella förbundet för tysk jaktterrier, IV-DJT. Han var hård, men rättvis och oerhört noggrann. Han tog sig god tid för varje hund och tack vare öppen kritik kunde vi alla som tittade på lära oss och förstå hur han tänkte, vad han bedömde och varför vissa hundar fick högt eller lågt på olika detaljer.

BIR: Viltskräckens FA Udo, ägare Jenny Sundelin

BIR: Viltskräckens FA Udo, ägare Jenny Sundelin

BIM: Inkdot’s Heaven On Fire, ägare Hanna Wulff

Bästa Hane Jaktklass: J Fjellströms Dux, ägare Johannes Fjällström

Bästa Tik Jaktklass: J Aggevads Nala, ägare Martin Goding

BIR Valp: Öatokens ÖL Rumpkin, ägare Emmi Högberg

Uppfödargrupp: Viltskräckens Kennel

Alla bilder i artikeln är tagna av Nina Timmerfors. Hon var på plats och fotograferade nästan alla 39 startande hundar. Om du ställde ut under dagen och vill ha bild på din hund, skicka ett mail till henne (nina@timmerfors.media) med ditt startnummer så får du de bilderna hon har på din hund.