Hjärtligt välkomna till Västra för årets sommarträff!

Den går av stapeln vecka 29, 16-19 juli.

Vi kommer att vara på Hagudden i Kil, som ligger ca 3 mil nordväst om Karlstad. Hagudden är omgiven av den underbara Fryken och det finns plats att campa, både med husvagn och tält. Det kommer att bli en vildmarkscamping, vilket innebär att dusch- och toalettmöjligheter kommer att vara av den spartanska varianten – MEN det finns! Det är också badmöjligheter runt hela udden för både människor och hundar.

Det kommer att finnas frukost, lunch, grillat, kaffe och annan dryck att köpa för den hungrige och törstige till rimliga priser.

För de som vill hyra stuga eller bo på ”riktig” camping, får man själv boka på www.frykenbaden.se – en camping som ligger ca 1,5 mil från Hagudden.

Provanmälan:

OBS! Viltspårsprov, både anlags- och öppen klass, måste anmälas 14 dagar före provstart via hemsidan, p g a domarförberedelser.

Det går bra att anmäla sitt grytprov via hemsidan senast 14 dagar innan provstart eller på plats på träffen. Men anmälda prov via hemsidan har företräde om platsbrist skulle uppstå.

Tänk på att ta med dig stamtavla och en kopia på inbetald provavgift om du har betalt in i förväg, annars betalas provet kontant på plats, oavsett om du har betalt in provavgiften i förväg eller ej.

Boende:

Vi har ca 10-15 husvagnsplatser med el som kostar 50 kr/natt. Först till kvarn gäller.
Det finns många husvagnsplatser utan el och tältplatser – vi lovar att du får plats!

Lite priser:
Frukostbuffé   40 kr
Lunch             60 kr
Korv o bröd     10/20 kr
Dricka             10 kr
Kaffe                 5 kr
Öl/Cider           20 kr

Plus annat grillat, godis och kakor etc.

(med reservation för förändringar)

Torsdag 16 juli
Ankomst, installation och tôling.

• Grytträning under eftermiddagen.
  • Kl. 17.00 Anmälan till fredagens grytprov om du inte har föranmält via hemsidan.
  • Viltspår: Anlagsprov

Mat: Grillat av olika slag

Fredag 17 juli
Frukost kl. 7.00
Lunch: Gulasch

• Anlagsprov - grytdel, GA-prov kl. 9.00
  • Viltspårprov - anlagsklass + öppen klass kl. 9.00
  • Björntest med björn på släde
    Calle Ekström, instruktör, www.hunting.se kommer att vara på Hagudden, fredagen 17 juli. Så passa på att få din hund bedömd på björn. Kostnad 350 kr. Bokning av testet görs på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • PLL-test kl. 17.00 Anmälan måste göras senast torsdagen 9 juli p g a veterinär till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Information från moderklubben angående hägnprov på vildsvin och regelrevision, ca 17.30

Mat, kväll: Kebab i pitabröd

Lördag 18 juli
Frukost kl. 7.00
Lunch: Pastasallad med kassler

• Kl. 9.00, Officiell utställning, domare: Franz Guber, från Österrike - information om utställningen
    Genomförs på Hagudden vid bra väder, annars finns ett ridhus att tillgå ca 1,5 mil från Hagudden.
  • Anmälan till söndagens grytprov om du inte har föranmält via hemsidan.
  • Klubbmästerskap – En spännande kamp mellan lokalavdelningarna

Grillkväll och musik av Bryggare Bob
Till kvällens grillfest kommer det att serveras tillbehör som sallad, potatissallad och en öl/cider/dricka.
Priset för detta kalas är 150 kr/pers och barn mellan 5-12 år 60 kr/pers.
Boka grillkvällen, gärna så tidigt som möjligt, men senast 17 juli.

Söndag 19 juli
Frukost kl. 9.00

• Anlagsprov - grytdel, Ga-prov kl. 10.00

Lunch: Grillat
Hemfärd

Vägbeskrivning

Från Göteborg och Oslo
Följ skyltar, E18, mot Stockholm, Karlstad till Grums. Vid Grums svänger du av mot E45 mot Sunne – Mora. Sväng av vid Fagerås, väg 61 mot Kil.
Sväng av 61:an vid skylten: Kil, Edsvalla
Sväng vänster mot Kil. Fortsätt tills du kommer fram till en rondell.
Tag till vänster i rondellen. Fortsätt tills du kommer till en T-korsning.
Följ skyltarna mot Ö Ämtervik, förbi St. Kils kyrka.
Från kyrkan kör du ca 12 km, över en bro och fram till ett T-kors, sväng vänster. Kör ca 1,5 km och sväng vänster vid skylten Hagudden.

Från Stockholm
Följ skyltar, E18 genom Karlstad, tag väg 61 mot Arvika - Kongsvinger.
Sväng av 61:an vid skylten: Ö Ämtervik, Fryksta, Kil
Följ skyltarna mot Ö Ämtervik, förbi St. Kils kyrka.

GPS
RT 90: X:6615308 Y:1359370
WGS84: Lat N 590 38´ 2´ Lon E 130 18´ 43´
Decimal: 59.6340, 13.3120

Ladda ner inbjudan som pdf-fil

TJTK logga farg transparent bakgrund 250

En snabb fråga...

Vilken är den främsta anledningen till att du är medlem i TJTK?

Sponsorer rasspecial