Härmed kallas samtliga medlemmar i lokalavdelningen Västra LA till årsmötesförhandlingar.

Lördagen den 21 februari 2015, kl. 16.00, lokal: Tolita station

OBS! Västra inbjuder till klappjakt på räv, se nedan!

Dagordning enligt stadgarna. Eventuella motioner skall vara sekreterare tillhanda senast 3 veckor före klubbmötet! Skickas i signerat original och via e-mail för snabb distribution. Efter årsmötesförhandlingarna bjuder klubben på smörgåstårta och kaffe.

Välkomna önskar styrelsen i Västra LA!

--------------------------------------------------------------

Västra inbjuder till klappjakt på räv!

Du är hjärtligt välkommen att vara med på klappjakt på räv, du får både gå i drevet och sitta på pass. Avbrott för soppa med bröd sker någon gång under dagen. Sedan tar vi en sittning för årsmötesförhandlingar, där det också serveras smörgåstårta.

Samling vid Tolita station kl. 09.00.

För mer information och vägebeskrivning, se inbjudan.

TJTK logga farg transparent bakgrund 250

En snabb fråga...

Vilken är den främsta anledningen till att du är medlem i TJTK?

Sponsorer rasspecial