Kontaktuppgifter till Västra lokalkommittén

Vid årsmötet 2017 omvandlades Västra lokalavdelningen till Västra lokalkommittén.

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Västra Lokalavdelningens Klubbmöte 2017

Härmed kallas samtliga medlemmar i lokalavdelningen, Västra LA, till årsmötesförhandlingar.

Söndagen den 26 februari 2017, kl. 16.00

Lokal: Brages väg 10, 665 33 Kil

Dagordning enligt stadgarna

Efter årsmötesförhandlingarna bjuder klubben på smörgåstårta och kaffe.

Frågor? Ring Lise 070 - 64 21 400

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE - Västra Lokalavdelningens Klubbmöte 2016

Fredagen den 19 februari 2016, kl. 18.00

Lokal: Tolita station

Dagordning enligt stadgarna.

Efter årsmötesförhandlingarna bjuder klubben på smörgåstårta och kaffe.

Tfn: Lise Agin 070 - 64 21 400 / Magnus Agin 070 - 698 43 66

Se vägbeskrivning i inbjudan.

Hjärtligt välkomna till Västra för årets sommarträff!

Den går av stapeln vecka 29, 16-19 juli.

Vi kommer att vara på Hagudden i Kil, som ligger ca 3 mil nordväst om Karlstad. Hagudden är omgiven av den underbara Fryken och det finns plats att campa, både med husvagn och tält. Det kommer att bli en vildmarkscamping, vilket innebär att dusch- och toalettmöjligheter kommer att vara av den spartanska varianten – MEN det finns! Det är också badmöjligheter runt hela udden för både människor och hundar.

Det kommer att finnas frukost, lunch, grillat, kaffe och annan dryck att köpa för den hungrige och törstige till rimliga priser.

För de som vill hyra stuga eller bo på ”riktig” camping, får man själv boka på www.frykenbaden.se – en camping som ligger ca 1,5 mil från Hagudden.

Läs mer: Sommarträff 2015

• Arbetsdag söndagen 31/5. Vi träffas vid träningsgrytet hos Lars Hed kl. 10.00. Dagen kommer att inbegripa vårstädning och diverse reparationer. Fika bjuder klubben på. ALLA är hjärtligt välkomna.
  • Ordinarie träningsverksamhet startar onsdagen 3/6 kl 18.00.
    Därefter fortsätter träningarna på onsdagar kl. 18:00, fram t.o.m. vecka 29.

Anmälan till träning:
Skicka ett sms till 072-55 24 360 senast måndag samma vecka du vill träna.
I ditt sms skall du ange:
När du vill träna (datum), vem du är och hur många hundar som skall tränas.
OBS! Din anmälan är bindande och det går endast att skicka sms till detta tfnnr.

• Det är Västra som i år anordnar sommarträffen vecka 29, 16-19 juli. Hör gärna av dig till styrelsen i Västra om du vill hjälpa till eller har idéer.
  • Anordna en grytjaktsdag/helg, med möjlighet till grytjaktsprov och på kvällen ha samkväm i goda vänners lag. Datum meddelas lägre fram.
  • Delta vid Sunne jaktmässa 31/7-1/8. (Ansvarig: Lise Agin)
  • Delta vid Örebro Game Fair 26/9. (Ansvarig: Maria Michelfelder)

Härmed kallas samtliga medlemmar i lokalavdelningen Västra LA till årsmötesförhandlingar.

Lördagen den 21 februari 2015, kl. 16.00, lokal: Tolita station

OBS! Västra inbjuder till klappjakt på räv, se nedan!

Dagordning enligt stadgarna. Eventuella motioner skall vara sekreterare tillhanda senast 3 veckor före klubbmötet! Skickas i signerat original och via e-mail för snabb distribution. Efter årsmötesförhandlingarna bjuder klubben på smörgåstårta och kaffe.

--------------------------------------------------------------

Västra inbjuder till klappjakt på räv!

Du är hjärtligt välkommen att vara med på klappjakt på räv, du får både gå i drevet och sitta på pass. Avbrott för soppa med bröd sker någon gång under dagen. Sedan tar vi en sittning för årsmötesförhandlingar, där det också serveras smörgåstårta.

Samling vid Tolita station kl. 09.00.

För mer information och vägebeskrivning, se inbjudan.