Kontaktuppgifter till Södra lokalkommittén

Vid årsmötet 2017 omvandlades Södra lokalavdelningen till Södra lokalkommittén.

Samtliga medlemmar i lokalavdelningen Södra LA kallas till årsmötesförhandlingar.

Tid: 18 februari, kl. 14:00

Plats: Torghuset, Torggatan 1, 333 33 Smålandsstenar

2015 09 Ystad04Södras provverksamhet har delats upp mellan två provsamordnare.

Skåne/Halland sköts av Johannes Fjellström och Småland/Blekinge/Öland av Anna-Karin Andersson.

Kontaktuppgifter finns på Södra LAs sida.

I samband med anlagsprovet på vildsvin i hägn 9/4 i Agusa kommer ett begränsat antal medlemmar erbjudas möjlighet att träna sina tyska jaktterrier på vildsvin.

Mikael Wilhelmsson, ansvarig vid hägnet i Agusa, kommer att finnas på plats och vara behjälplig med råd och tips.
Det kostar 300:-/hund och varje hund bereds träningsmöjlighet i upp till 30 minuter. Träningsavgiften betalas direkt till Mikael.

I första hand är träningstillfället avsett för de hundar där hundägaren har för avsikt att starta sin hund på anlagsprovet i hägn under året. Först till kvarn gäller.

Möjlighet för grillning och övrig samkväm finns.

Träningen är nu fullbokad!

Vid frågor, ring Johannes på 0722-45 92 86

Hej kära medlemmar i södra LA,

Under år 2016 kommer vi precis som vanligt att vara aktiva vi flertalet jakt och hundmässor i vår lokalavdelning. Styrelsen vet att det finns många medlemmar som tycker att det hade varit kul vara med och representera vår ras vid dessa mässor.

Vi söker just dig som vill vara vårt ansikte utåt vid dessa tillfällen. Är du intresserad av att hjälpa till så hör av dig till Maria Henriksson på tel: 076-8464635 eller mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Härmed kallas samtliga medlemmar till Årsmöte för Södra Lokalavdelning, Tysk Jaktterrier Klubb.

Tid: Lördagen 13e Februari kl 18:00
Plats: Bassholma Skyttesimulator, Ekerödsvägen 114, 26695 Munka-Ljungby

Efter årsmötet erbjuds anmälda medlemmar mat och möjlighet att pröva på skyttesimulatorn.
Flera medlemmar har redan anmält intresse att vilja ta en öl eller sju senare på kvällen och detta går bra, medtages snarkofag kan även tak över huvudet ordnas.

Anmälan till Årsmöte, Mat & Sovplats göres senast 10e februari via sms till Carl-Wiktor Svensson på telefonnummer 070-8987951.

Mer info om Bassholma hittar du på: www.bassholma.jaktstudio.se

Mer info om årsmötet besvaras utav Carl-Wiktor, ring efter kl 18.00.

Varmt välkomna!