Kontaktuppgifter till Östra lokalkommittén

Vid årsmötet 2017 omvandlades Östra lokalavdelningen till Östra lokalkommittén.

Samtliga medlemmar i lokalavdelningen Östra LA kallas till årsmötesförhandlingar.

Tid: 7 mars kl. 19:00

Plats: Verkstadsgatan 11, 753 23 Uppsala (Bravida)

Välkommen till årets sommarträff som anordnas av Östra LA!

Den kommer äga rum i Almunge på Roslagens Jakt & Vilt. Dagarna erbjuder Grytträning, Grytanlagsprov, Vildsvinsträning, Vildsvinsprov, Viltspårprov, Officiell utställning och det återkommande klubbmästerskapet. :-)

Tält- och husvagnsplatser finns på Roslagens Jakt & Vilts område. Det är en vildmarkscamp i år så det är ytterst begränsad tillgång till el. Dusch och toa kommer dock att finnas.

Priser:

Övernattning för tält och husvagn 100:- per natt

Stadig frukost: 75:- per person

Lunch: 80:- per person inkl smör, bröd, sallad, dryck, kaffe & kaka

Middag: 100:- per person

Anmälan på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. i anmälan önskas vilka dagar, antal personer, boendeform, mat samt kontaktuppgifter.
Sista anmälningsdag 3 juli.

Priser för hundträning:

Grytträning: 100:- /hund/dag

Vildsvinsträning: 700:- /hund/dag

Björn: 1400:- /tillfälle

Anmälan för prov & träningar sker på plats!

Provanmälan sker dagen innan vid konstgrytet!

Program 2016:

Torsdag:

17.00 - Östra LA hälsar alla välkomna

18.00 – Grytträning & Vildsvinsträning

Fredag:

07.00 - Frukost

09.00 - Grytprov

11.00 - Lunch

12.00 - Vildsvinsprov

14.00 - Viltspårprov vid intresse

16.00 – Extra klubbmöte

18.00 – Middag

Träning sker i mån av tid!

Lördag:

07.00 - Frukost

09.00 - Grytträning & Vildsvinsträning

09.00 - Utställning

16.00 - Femkamp

19.00 - Middag

Söndag:

09.00 Grytprov

12.00 Vildsvinsprov

Tid: 10 mars kl. 18:00

Plats: Lindsbergsgatan 9 i Uppsala

Lördagen den 12:e september kommer Tysk Jakterrier Klubb Östra LA arrangera vildsvinsträning på Mamimas anläggning i Östra Ryd utanför Söderköping. Mer info. om anläggningen finner ni på www.mamimajakt.se.

Där kommer finnas folk från klubben och personal från Mamima som hjälper till vid träning och svarar på eventuella frågor.

Som vanligt får vi rabatterat pris om vi är fler än 10 hundar och då kostar det 900 kr per hund. Hundarna har då två släpp på cirka 30 minuter, lite beroende på hundens behov och ork.

Anmälan sker till

Sista anmälningsdag 31:a augusti

Den 17:e maj kommer vi i Östra lokalavdelning i Tysk jaktterrier klubb att arrangera en heldag på Mamima jakt utanför Söderköping i Östergötland.

Där finns nio olika vildsvinshägn i storleken mellan 2 och 6 hektar. Varje hund får två släpp, sammanlagt brukar man ha en timme per hund under dagen. Det finns mycket skickliga och kunniga instruktörer på plats.

Priset ligger normalt på 1100 kronor per hund. Om vi är fler än 10 hundar hamnar det på 800 kronor för medlemmar i Tysk jaktterrier klubb.

Vi kommer också att ha möjlighet att grilla och umgås.

Vid frågor ring Jon på 0730887697.

OBS! Träningen är fulltecknad. Det finns inte plats för fler hundar.