Svenska Kennelklubben (SKK) handhar Tysk Jaktterrier Klubbs medlemshantering. SKK skickar ut inbetalningskort tillsammans med medlemskort till befintliga medlemmar.

För att ansöka om medlemskap, gå in på SKKs Medlemsguide.

Om du vill göra en adressändring eller anmäla andra förändringar till SKK, kan du använda webbanmälan för medlemmar.

Det går också bra att ringa, mejla eller skriva brev till SKK:

• Ring SKKs medlemsavdelning 08-795 30 50, vardagar mellan kl. 10.00–12.00 och 13.00–15.00.
  • Skriv brev till: SKK, Medlemsavdelningen, 163 85 SPÅNGA

Obligatoriska uppgifter: Namn, adress, telefonnummer, mejladress samt personnummer. Glöm inte heller att ange att det gäller medlemskap i Tysk Jaktterrier Klubb samt vilken kategori (ordinarie eller familjemedlem). Vid anmälan om familjemedlemskap ska ordinarie medlems namn, adress och/eller medlemsnummer uppges.

Medlemskapet löper ett år från anmälningsdatum. Glöm inte att meddela SKK om du byter adress, telefonnummer eller mejladress!

Medlemsavgiften till TJTK är

• 350 kr för ordinarie medlem
  • 50 kr för familjemedlem.

Ovanstående rutiner gäller för anmälan av nya medlemmar, men det kan i vissa fall finnas skäl för enskilda att omedelbart få medlemsavgiften inbetald, t.ex för att få gå prov med hunden. Då betalas den totala medlemsavgiften in till SKK på:
PlusGiro 1177-5 för svenska medlemmar,
Nordea 6021 07 16249 för norska medlemmar,
Nordea 2040 8476 431 590 för danska medlemmar,
Nordea 182030-919 för finska medlemmar.

OBS! Viktigt att alla uppgifter enligt ovan finns med! Det måste även framkomma att det gäller medlemskap i Tysk Jaktterrier Klubb. Annars kan inte SKK registrera medlemskapet.

Gratis medlemskap till köpare av valpar från avelsgodkända kullar

Fr.o.m. april 2016 bjuder Tysk Jaktterrier Klubb på ett års medlemskap för alla valpköpare som köper en valp efter parningar som uppfyller klubbens avelskriterier. (Gäller under förutsättning att valpköparen inte är medlem sedan tidigare)

Du som uppfödare skickar en lista med namn och kontaktuppgifter för dina valpköpare samt namn och registreringsnummer på avelsdjuren till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., för att få dina valpköpare registrerade som medlemmar.

Du som valpköpare, påminn din uppfödare om att anmäla dig eller kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..